Massasje

Wenche Holsten

Massasjebehandlinger

Svensk massasje

Du vil få en dyp muskulær massasje inkludert tøying om ønskelig. Du velger selv om du ønsker halv eller helkroppsmassasje. Trenger du mer fokus på noen muskelgrupper, er det bare å gi beskjed.

Avspenningsmassasje

Passer for deg som er sliten både mentalt og fysisk. Du får hjelp til å slappe av og roe ned stresset i kroppen. Dette er ikke en veldig dyp muskulær behandling, men fokuset er å roe ned kroppen.

Terapeutisk massasje

Denne massasjen jobbes det med problemområder. Ofte i sammarbeid med fysioterapeut eller kiropraktor som sammen med massøren skreddersyr din behandling utifra hva din kropp trenger.

Idrettsmassasje

Passer for deg som trenger en meget dyp massasje. Passer også for idrettsutøvere for å få best utbytte av trening og restitusjon.

Om Wenche Holsten

Wenche er utdannet massør i 1999 og brenner for å jobbe med mennesker. Hun tilpasser behandlingen til hver enkelt ut ifra behov og
ønske. Wenche jobber tett med kiropraktor og fysioterapeut ved behov.

Wenche har jobbet som massør siden 1999 og brenner for å hjelpe mennesker. Hun har fokus på videreutdanning for å oppnå best mulig resultat, og har flere videreutdanningskurs i kopping, triggerpunktbehandling, klassisk massasje og idrettsmassasje.

Wenche har jobbet med krevende målgrupper som idrettsutøvere, fitnessutøvere og mennesker med kroniske plager. Hun liker å jobbe med personer i alle aldre med ulike typer muskelspenninger og behov.