Om oss

Om oss

Ski kiropraktorklinikk har fokus på årsaksorientert behandling. Vi analyserer hele kroppen og gjør en grundig kiropraktisk, nevrologisk og ortopedisk undersøkelse. Dette for å gi deg som pasient spesifikk behandling som vil føre til gode og varige resultater. Vi ønsker å skape den uavhengige pasienten med god kunnskap om egen rygg.

«Det er viktig for meg at pasienten og jeg har de samme målene med behandling for å kunne oppnå best mulige resultater.»

Kiropraktor Ola Søyland Kristensen

Våre behandlere

bg_image

Hilde Marit Hagen
Kiropraktor

Hilde Marit Hagen tok sin master grad ved Anglo-European College of Chiropractic i England, og har over 300 timer etterutdanning i teknikk, ernæring og hvordan stress og livsstil påvirker nervesystemet og kroppen.

Les mer…

bg_image

Ola Søyland Kristensen
Kiropraktor

Ola Søyland Kristensen er oppvokst på Jæren og utdannet ved SydDansk Universitet i Odense, hvor han tok sin Mastergrad i Kiropraktikk.

Les mer…

bg_image

Marita Jacobsen
Kiropraktor

Marita er opptatt av å finne årsaken til plagene hos den enkelte og har en helhetlig tilnærming til faget. Dette betyr at hun er interessert i alle aspekter av helse som trening, kosthold og stressmestring.

Les mer…

Fysioterapeut Øystein Norheim

Øystein Norheim
Fysioterapeut

Øystein er utdannet fysioterapeut, mensendieckinstruktør og har i tillegg idrett grunnfag. Han har videreutdanning innen Redcord – slyngetrening, smertebehandling med nåler, tapeteknikker og sykkeltilpasning.

Les mer…

Wenche Holsten

Wenche Holsten
Massør

Wenche brenner for å jobbe med mennesker. Hun er utdannet massør i 1999 og har flere videreutanningskurs i kopping, triggerpunktbehandling, klassisk massasje og idrettsmassasje.

Les mer…

Team assistenter

Gunn Hagen

Gunn Hagen
Team assistent

Gunn hjelper deg med timebestilling og generell informasjon i klinikken.

Stine Ukkestad
Team assistent

Stine hjelper deg med timebestilling og generell informasjon i klinikken.

Heidi Strand Berntsen

Heidi Strand Berntsen
Team assistent

Heidi hjelper deg med timebestilling og generell informasjon i klinikken.

«For meg er kiropraktikk en livsstil. Jeg får selv ryggen og nervesystemet mitt sjekket jevnlig, selv når jeg ikke kjenner noe smerte eller andre symptomer. Dette gjør jeg fordi jeg ønsker at min kropp og nervesystem alltid skal fungere så godt som mulig. Jeg ønsker ikke at min helse skal sette noen stopper for hva jeg ønsker i livet mitt, og som med mye annet investerer jeg i helsen min nå, så jeg kan bruke minst mulig tid på sykdom og plager senere.»
Kiropraktor Hilde Marit Hagen