Kiropraktor Hilde Marit Hagen

Kiropraktor Hilde Marit Hagen SøylandKiropraktor Hilde Marit Hagen

Hilde Marit Hagen tok sin master grad ved Anglo-European College of Chiropractic i England. Under studiene oppdaget hun raskt en sterk interesse for sitt fag, og har over 300 timer etterutdanning i teknikk, ernæring og hvordan stress og livsstil påvirker nervesystemet og kroppen.

Hun har et mål om å kunne hjelpe voksne og barn til å få, eller opprettholde, en sunn rygg og et velfungerende bevegelsesapparat. Dette ved hjelp av behandling, utdanning og inspirasjon til bevisste livsstils valg. Noe hun ser på som spesielt viktig for barn og voksne i dagens samfunn med mye stress, stillesitting og ensidig bevegelse. «Vi har alle forskjellige forutsetninger, mål og potensial og derfor har jeg alltid stort fokus på et tilbud spesialtilpasset hver enkelt pasient».

I tiden som kiropraktor har hun i flere år jobbet ved Dalane kiropraktorklinikk med Atle Torstensen som læremester. Han ble årets internasjonale kiropraktor i 2010 og underviser i behandlingsteknikker nasjonalt og internasjonalt i regi av Norges Kiropraktor Forening. Hun har også i to perioder jobbet frivillig som kiropraktor i Mellom-Amerika og Sør-Afrika for å hjelpe mennesker som ikke får mulighet til denne type hjelp vanligvis. Hun har gjennom dette fått mye erfaring og klinisk ekspertise som harmonerer med klinikkens hovedfokus om kompetanse og soliditet.

Hun er innehaver av Ski Kiropraktorklinikk AS sammen med Ola Søyland.

«For meg er kiropraktikk en livsstil. Jeg får selv ryggen og nervesystemet mitt sjekket jevnlig, selv når jeg ikke kjenner noe smerte eller andre symptomer. Dette gjør jeg fordi jeg ønsker at min kropp og nervesystem alltid skal fungere så godt som mulig. Jeg ønsker ikke at min helse skal sette noen stopper for hva jeg ønsker i livet mitt, og som med mye annet investerer jeg i helsen min nå, så jeg kan bruke minst mulig tid på sykdom og plager senere.»
Kiropraktor Hilde Marit Hagen