Kiropraktor Ola Søyland Kristensen

Kiropraktor Ola Hagen SøylandKiropraktor Ola Søyland Kristensen

Ola Søyland Kristensen er oppvokst på Jæren og utdannet ved SydDansk Universitet i Odense, hvor han tok sin Mastergrad i Kiropraktikk.

Etter årene i Danmark har han jobbet ved Bryne Kiropraktorklinikk. Her har han hatt en travel praksis hvor han har tilegnet seg bred erfaring og kompetanse med kiropraktor Atle Aarre som læremester. Han ble årets kiropraktor i Norge i 2006 og underviser i behandlingsteknikker nasjonalt og internasjonalt i regi av Norges Kiropraktor Forening.

Ola er spesielt opptatt av behandling av idrettsutøvere, og har spesialkompetanse på behandling av skuldre, håndledd, ankler og knær. Han er opptatt av viktigheten av å kunne formidle sin kunnskap om helse til omgivelsene for å gjøre samfunnet bevisst på sin rolle og ansvar til egen helse.

Ola er oppvokst med idrett i alle former, spilt fotball til tenårene og etterpå satset på innebandy. Han har spilt i eliteserien med Kverneland IBK i en årrekke. I dag har han har stor interesse for alle typer sport, jakt og friluftsliv.

«Det er viktig for meg at pasienten og jeg har de samme målene med behandling for å kunne oppnå best mulige resultater.»

Kiropraktor Ola Søyland Kristensen